Humor Sunda Carita lucu barakatak pikaseurieun

Humor Sunda Carita lucu barakatak pikaseurieun, (bikin Ngakak) khusus keur urang sunda anu kasohor garelona.

Dasar dokter belegug sateh kalahka we
sakola luhur...maenya aeng nyeri mata nu di
suntikna bujur sateh...*ngaleos bari kukulutus*


udin: kabayan geura ngala suluh
kabayan: embung ah.. sieun hileud
udin: kabayan.. maneh atuh nu masak
kabayan:embung ah.. hasepna peurih kanu panon
udin: kabayan.. ges asak yeuh liwet teh... geura dahar..??
kabayan:duh.. titadi di titah embung wae.. jadi era.. ayeuna mah daek lah..  


Encep : "Pa, Encep enjing bade ulangan Matematika. Pami Encep kenging peunteun 10, bapa bade masihan naon ka Encep?"
Bapa : "Bapa bade masihan duit saratus rebu..!"
Encep : "Alim ah saratus rebu mah, sarebu wae nya, Pa?"
Bapa : "Naha, Cep?"
Encep : "Saratus rebu mah cape ngetangna.."


imas: tahu naon nu koneng?
acun: tahu cibuntu
imas: lain.
acun: tahu sumedang
imas: lain..
acun: naon nya, teuing ahh
taluk
imas: tahuntu sia jurig
(lumpat)
acun: si kutil siahh !!

Jalan Braga di Kota Bandung 1870-an geus rame ti baheula

Udin: naha bobogaan maneh meni geundeuk kitu.? (sabari ki'ih bareng)
Adun: kupamajikan uing.! EuWeh gawe.! dicelupkeun kana tinta pilkada.! (bari era)
Udin: naha kunaon.?
Adun: cenahnamah Meh teu nyolok ditempat lain deui.! (sabari nyengir)
Udin: #H@d3.!?


Ema: dibere Hp teh kalakah Manyun.! Kamana Hpna.?
Dul: Dibalangkeun ka balong.! (samutut)
Ema: NAHA SIA TEH HP ALUS DIPICEUN.!
Dul: mere Kumerena.! Hpna eweh tombolan acan.! Kaca we kabeh.! Nu kumplit kawas batur atuh.!
Ema: SADUL.! HP TOEL ETATEH BEGUG.!

Gedung sate Jaman Baheula

Dul: mancing lauk Ki.?
Aki: kacirina keur naon.! Belet..Belegug..Tolol.!
Dul: meunang laukna.?
Aki: Belet..Belegug..Tolol.! Kacirina kumaha.!
Dul: make korong meh meunang mah.!
Aki: bener Dul.!
Dul: Belet..Belegug..Tolol.. Daek weh katipu.! (bari ngabecir)


Adun: rek ngilu mancing Cep.!
Ncep: hayu", Kela urang mawa hela alat"na.. (atoh)
Adun: buru atuh.!
Ncep: kemon.! Kela".. Naha mancing teh mawa bedog lain jeujeur, mancing naon.?
Adun: mancing kariwehan warga.!
Ncep: hayiing siah.! (bari ngawewelkeun eupan)


Kabayan ulin ka kota....
asup kabayan ka hiji Mall nu aya lif'an
saur kabayan mah eta teh open paranti manggang jiga nu di lembur..
naha di kota bet ku gede2 teuing.... teu lami aya hiji bule nu kacida bodas na teras di carekanan ku si kabayan
hey tong asup ka dinya eta mah open paranti manggang kueh...
kusabab teu ngarti ah angger weh asup bule teh...
molohok si kabayan ningalikeun eta lif...
teu lami di tingalikeun... jebul urang negro kaluar ti lif nu kacida hideungna...
saur kabayan...
tuh ceuk uing ge naon tong asup ka open.. jadi weh tutung pan..

Radio City Bandung Jaman Kiwari

Wilujeng tepang barayaaa, aya dongeng ti babaturan di Ciamis yeuhhh,, 
td kuring keur di jln bade ngajajap si nida....,, 
eeeh,, ujug2 patuangan mules,, da teu kuat atuh kapaksa nyimpang ka WC umum di pom bensin,, untung eta WC dua nana kosong,,, asup we kuring teh,, kakara ge nagog,, 
WC anu sebelah aya nu ngesian,, eeh,, 
ujug2 naros tah ka kurinng,, "Haiii,, kumaha damang,,,?" 
Alaaah,, geningan wawuh,,:D pan kuring teh lila di Qatar,, d
i jwb we ku kuring,, "Saeeee,," sambari ngaheujeun, ,, 
eh nanya deui,,"kamana wae,,? 
Di jwb we " ayaaa wee,, biasalah,," 
trus nanya deui,,, "msh di dameul di tmpt kapungkur,,?" 
Alah Sigana ieu babaturan baheula gawe kitu,, pikir kuring,,, 
di jwb ku kuring asal we da mules keneh ,, "muhuuun,,, aah ngereyeuh we da teu aya damel deui,,, " 
trus nanya deui,,"ari bumi msh di nu kapungkur,,,?,, 
di jwb ku kuring,, "muhuuuuun,,,, " bari ngaheujeun keneh,,, 
pas kuring keur mikir,, ngareka2 sahaaa ieu jelema nu di sabelah,,, ujug2 maneh na ngomoong,,, "Hallooo,, atos heula nya nelepon na,, ke di tlp deui,,, ieu di sabeulah aya jelema Gelo,,ngi ngiluan nga jwb,, !!!!!!!:D


Udin : "sok ni, naek ku udin dibonceng, kade hilap nyekelan nya ?"
Nini : "Enya, ieu oge nini geus nyekelan"
Udin : "Kade sing pageuh nyekelanna ni bisi labuh"
Nini : "enggeus, tatadi ge geus nyekelan pageuh pisan, meni cerewet budak teh."
Udin : "Ok, mun kitu mah urang mangkat nya ni."
Si Udin kangsung narik gas motorna. Tapi ujug-ujug kadenge sora tigedebug siga nu murag.
GEDDEBBUUUUGGGG! !!!!
Udin reuwas, tuluy nempo ka tukang, ari pek ningali ninina keur ngagoler dihandap, sihoreng labuh na motorna
Udin : "euleuh.... nini naha bisa labuh? nini mah teu nyekelan nya ?
Nini : "naha ari ujang.... Nini geus nyekeulan angger we labuh akhh!!!!"
Udin : "emangna nini nyekel kanu naon atuh bisa labuh keneh?"
Nini : "pager imah."
Udin : panteeessss !!!!#$%


dul: wok, Pangmeuliken cau.! 
wok: sabaraha sikat'? 
dul: WADOOH.! CAU lain SIKAT.! 
wok: nya.! Sabaraha sikat.? 
dul: WADOOH.! MEULI tong NGABANGSAT.! 
wok: ah, serba salah.! 
dul: WADOOH.! CAU hungkul teu jeng salak.! 
wok: cacat.! #dul: nya sok catet.! 
       

     

Reactions: 

Related

Humor Daerah 3897005522486913759

Posting Komentar Default Comments

Follow Us

DP BBM GIF kumpulan DP BBM terbaru, DP bergerak, BBM Animasi gambar foto DP BB lucu, kocak ori bukan copas.

Ucapan Idul Adha 2018

Terbaru

Singkat lucu

Humor Singkat selalu menyajikan humor-humor pendek, singkat dalam bentuk cerita lucu, gambar kocak, animasi dan video singkat.
Kepinginnya sih agar saat membaca dan menontonnya enggak bikin ribet dan cepat menikmatinya serta bisa tertawa, ngakak secara lepas tanpa beban.
Jika ada masukan dan saran silahkan sampaikan dikolom kontak, via Facebook atau Twitter.
Semoga sobat semua dapat terhibur dan bisa tertawa lepas minimal mesem-mesem dengan konten yang ada di blog kami.
Salam Humor....

Total Tayangan Halaman



item